Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

23.07.2024 10:40

Відпочинок для ветеранів АТО, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих учасників бойових дій

default-for-import.jpg

До уваги осіб, які безпосередньо брали участь в АТО чи здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, із відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях у районах її проведення, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих учасників бойових дій Мереф’янська міська рада повідомляє про можливість здійснення відпочинку за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених Комплексною Програмою соціального захисту населення Харківської області на 2021-2025 роки у таких санаторно-курортних закладах Харківської області: – Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій «Роща» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця»;

– Дочірнє підприємство «Курорт Березівські мінеральні води» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця».

Для подання заявок бажаючі відпочити можуть звернутися до Відділу соціального захисту населення Мереф’янської міської ради за адресою: м. Мерефа, вул. Культури, буд. 2 Б, та за телефоном (057) 748 45 45.

c07068c3-2b48-4f6d-b028-aa99aecd0241.jpeg