Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

22.02.2024 16:23

Позачергове засідання виконавчого комітету

default-for-import.jpg

22 лютого відбулось позачергове засідання виконавчого комітету.

На порядку денному було розглянуто 6 питань:

• Питання про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами на території громади;

• 2 питання про компенсацію за знищені об’єкт нерухомого майна жителям громади. Прийнято рішення про видачу житлового сертифіката за знищений об’єкт нерухомого майна на суму 772 006 грн. 50 коп. (сімсот сімдесят дві тисячі шість гривень п’ятдесят копійок). Попередньо рішення було прийнято комісією з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України на території Мереф’янської міської територіальної громади;

• 3 питання про компенсацію для відновлення пошкоджених об’єктів нерухомого майна жителям Мереф’янської міської територіальної громади – на суму 713 630,16 (сімсот тринадцять тисяч шістсот тридцять гривень шістнадцять копійок). Попередньо рішення було прийнято комісією з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України на території Мереф’янської міської територіальної громади.

Усі питання були прийняті із змінами та зауваженнями.

Ознайомитись із прийнятими рішення можна буде на сайті міської ради у рубриці «Офіційні документи» https://merefaotg.gov.ua/docs/ , у терміни передбачені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

DSC_0006.jpg DSC_0013.jpg