Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

28.02.2024 08:50

ПУНКТ ГАРЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ

default-for-import.jpg

👉З вересня 2023 року на базі дитячого садка №1 працює пункт гарячого харчування для мешканців громади від благодійного фонду «До України з любов’ю». Цей фонд створила українка Світлана Міллер у США в 2022 році напочатку повномасштабного вторгнення рф в Україну.
👨‍🍳В пункті гарячого харчування працюють 4 кухара та 3 підсобних робітники, вони щодня готують до 1000 гарячих обідів для мешканців нашої громади.
Щодня меню різне, з перших страв це може бути борщ, капусняк, розсольник, різноманітні супи на м’ясному бульйоні, а ось на друге різноманітні каші з м’ясом, сосисками, овочами. Окрім першої та другою страви, на доданок кожного дня готується ще молочна каша (манна чи вівсяна).
👉Для отримання їжі від благодійників при собі потрібно обов'язково мати власний посуд.
🕛Видача обідів відбувається з 12:00 до 13:00 кожного дня, окрім неділі.
Будь хто може прийти в цей пункт гарячого харчування і отримати їжу, як для себе, так і взяти з собою ще для родичів та знайомих. Серед відвідувачів найчастіше люди похилого віку, особи з інвалідністю, одинокі матерів.
🔰Слід зазанчити, що Фонд «До України з любов’ю», окрім оплати праці працівників та витрат на продукти, фінансує закупівлю миючих засобів та необхідного додаткового обладнання, а також відшкодовує витрати електроенергії та опалення.

DSC_0097.jpg DSC_0117.jpg DSC_0133.jpg DSC_0203.jpg