Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

03.04.2024 16:42

Засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна

default-for-import.jpg

✅03.04.2024 відбулось засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Мереф’янської міської територіальної громади (далі – Комісія).

✅На засіданні була розглянута заявка, яка потребувала проміжної верифікації та погодження виплати залишку коштів необхідних для відновлення пошкодженого об’єкту нерухомого майна, що склало 30 відсотків від загальної суми компенсації.

✅Комісія встановила факт цільового використання компенсації для проведення ремонту за кожним видом ремонтних робіт, визначених у чек-листі. За результатами акту проміжної верифікації було встановлено, що роботи були виконані на 85%.

✅Комісія визнала цільове використання коштів відповідно до акту проміжної верифікації та погодила виплату залишків коштів за результатами проміжної верифікації для відновлення об’єкту нерухомого майна в обсязі 30 відсотків від загальної суми компенсації для завершення ремонтних робіт.

DSC_0033.jpg DSC_0035.jpg DSC_0038.jpg