Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

16.05.2024 13:29

Святковий концерт для опікунів, піклувальників, прийомних батьків і батьків-вихователів Мереф'янської громади

default-for-import.jpg

До Дня сім’ї, який в Україні відзначається 15 травня, у Мереф’янській музичній школі відбувся святковий концерт для опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів. Захід організували спеціалісти Служби у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради спільно з творчим колективом та вихованцями музичної школи. 🎹🎤🎸🎻

«Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, можливість бути огорнутими теплом та турботою. Ви відкрили дітям своє серце, розділили з ними любов і душевне тепло. Стали їх наставниками, друзями і найріднішими людьми. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилась, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватись про кожного з них. Турбота про дітей – наша спільна мета. Дякуємо за вашу щоденну працю!» – привітала зі святом присутніх начальник Служби у справах дітей та сім’ї – Ольга Деревянко.

Для підтримки затишку та тепла в оселях опікунів Мереф’янська міська рада підготувала приємні подарунки у вигляді постільної білизни та теплих ковдр.

1.jpg 11.jpg 12.jpg 16.jpg 2.jpg 2а.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 7.jpg