Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

23.05.2024 14:05

Третє засідання робочої групи з аудиту Відкритих даних у Мереф’янській міській раді

default-for-import.jpg

22 травня відбулось третє засідання робочої групи з аудиту Відкритих даних у Мереф’янській міській раді.

Відповідальним особам за наповнення ресурсів, яких було запрошено на засідання, надано рекомендації до наборів даних у формі відкритих даних. Рекомендації розроблено до 24 наборів даних!

Окрім цього, на засіданні було затверджено Звіт за результатами проведеного інформаційного аудиту наборів даних, розпорядником яких є Мереф’янська міська рада у 2023 році.

Детальніше про третє засідання робочої групи з аудиту Відкритих даних у Мереф’янській міській раді https://gromada.org.ua/gromada/merefyanska/news/1716462152/

До відома: У Мереф’янській міській раді затверджено 69 наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних на Єдиному Державному веб-порталі Відкритих даних, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних».

Аудит передбачає собою перевірку форматів наборів, їх структуру наповнення, своєчасність оприлюднення та надання, за потребою, рекомендацій відповідальним особам щодо роботи з відповідними ресурсами.

1.jpg 2.jpg 3.jpg