Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

15.03.2023 16:52

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту Мереф᾽янської міської ради

default-for-import.jpg

Відповідно до статті 9 та статті 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Мереф’янська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Мереф᾽яської міської ради «Про визначення мінімальної вартості місячної оренди нерухомого майна фізичних осіб на території Мереф'янської міської територіальної громади» та відповідний аналіз регуляторного впливу.

Стислий зміст проєкту: визначення розміру мінімальної вартості місячної оренди нерухомого майна фізичних осіб на території Мереф᾽яської міської територіальної громади.

Вищевказаний проєкт рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Мереф'янської громади: в розділі «Регуляторна політика» протягом п'яти робочих днів з дня оприлюднення вказаного повідомлення.

Строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються зауваження та пропозиції становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі на поштову адресу: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, буд. 213 або на електронну пошту: merefa-gor@ukr.net.

Розробником проєкту рішення та відповідного аналізу регуляторного впливу є відділ з питань соціально-економічного розвитку Мереф’янської міської ради.