Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

29.06.2023 13:59

Ми за мир та Україну!

default-for-import.jpg

До 5 кілометрів відстані подолали учора учасники патріотичного велопробігу «За мир! За Україну!», який проходить щорічно у Мереф’янській громаді.

Незважаючи на дощову погоду, у заході взяло участь 119 чоловік. Велопробіг відбувся 28 червня з нагоди річниці Дня Конституції України.

Учасники у  супроводі поліцейських офіцерів громади стартували до цілі – берега річки. Вже там вони грали у різні ігри на спортивних локаціях, долали змагання на велосипедах з перешкодами від представників станції юних туристів, долучалися до танцювального флешмобу і яскравої битви фарбами HOLLI.

Секретар міської ради Тетяна Дядченко провела призову лотерею між учасниками велопробігу і нагородила дипломами і патріотичними футболками найстаршого і наймолодшого. Ними стали: наймолодший – Лев Брегель (3,5 роки) та найстарший – Андріан Тимченко (77 років).

Організаторами заходу були: сектор з питань культури, молоді та спорту Мереф’янської міської ради та комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард».

Територію для проведення заходу на березі річки підготували працівники  відділу благоустрою міської ради, а питну воду для присутніх надала громадська організація «Хто, як не ми?».

 

1.jpg 10.jpg 12.jpg 14.jpg 15.jpg 19.jpg 2.jpg 20.jpg 23.jpg 26.jpg