Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

20.07.2023 21:30

Продовження строку збору пропозицій від громадськості щодо розробки Програми комплексного відновлення території Мереф'янської громади

default-for-import.jpg

Шановні жителі громади!

Відповідно до рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 13 червня 2023 року №102 «Про розробку Програми комплексного відновлення території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області (її частини) (https://merefaotg.gov.ua/docs/1427566/), на офіційному веб-сайті Мереф’янської міської ради, у чат-боті територіальних громад «СВОЇ» та на сторінці Мереф’янської міської ради у соціальній мережі Facebook було розміщено інформацію про розроблення Програми комплексного відновлення території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області (її частини). Збір пропозицій громадськості було організовано шляхом заповнення встановленої гугл-форми та формулярів у паперовому вигляді. Строк подання пропозицій громадськості до проєкту Програми становив 15 днів та завершився 05.07.2023 року. За визначений період надійшло 38 пропозицій від 16 осіб, з яких 6 юридичних осіб надали 18 пропозицій та 10 фізичних осіб надали 20 пропозицій. Всі пропозицій були розглянуті 19 липня 2023 року на засіданні робочої групи з розроблення Програми. З протоколом засідання робочої групи можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1-GLdBje3v0RVxg_BuMueys-lfVmkd_4E/view.

Після розгляду всіх пропозицій члени робочої групи прийняли рішення про продовження строку збору пропозицій від громадськості, у зв’язку з недостатньо кількістю пропозицій для комплексного бачення відновлення території громади. Таким чином, рішенням виконавчого комітету № 139 від 20.07.2023 року «Про продовження строку подання пропозицій громадськості до Програми комплексного відновлення території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області (її частини)» було встановлено додатковий період збору пропозицій від громадськості у термін з 20.07.2023 року по 03.08.2023 року (включно). Ознайомитися з рішенням виконавчого комітету можна за посиланням: https://merefaotg.gov.ua/docs/1450260/   Нам дуже важливо почути думки кожного мешканця та мешканки, а також внутрішньо переміщених осіб щодо відновлення територіальної громади. Пропозицію ви можете надати шляхом заповнення встановленої гугл-форми натиснувши тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeT6MraI07h-rTk1xxYtnIlWmMJBtp7HK1ms9fzPceahZk_SQ/viewform Усі зібрані матеріали будуть зареєстровані, опрацьовані, систематизовані й прийняті до розгляду при розробці проєкту Програми комплексного відновлення громади. Опитування буде тривати включно до 03 серпня 2023 року.

Про розробку Програми комплексного відновлення території