Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

28.07.2023 12:36

День Української Державності

default-for-import.jpg

Сьогодні, 28 липня, вся країна вдруге відзначає День Української Державності. На території Мереф’янської громади відбулися заходи до Дня Української Державності за участю представників органів місцевого самоврядування, громадськості, а саме:
тематична інсталяція та тематична радіогазета зі зверненням Президента України Володимира Зеленського на майданчику біля Кіноцентру «Спутник»;

інтелектуальна гра для молоді Мереф’янської громади «Державотворчі традиції України від Русі до сьогодення» в Молодіжному центрі на базі Мереф’янської міської центральної бібліотеки.

День Української Державності - це можливість для кожного з нас згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливе життя. Тож цінуємо те, за що боролися наші предки, пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити. Бажаємо, незважаючи на труднощі та проблеми, кожному українцю успіхів та процвітання. Тільки спільними зусиллями на благо України ми зможемо збудувати сильну європейську державу!

photo_2023-07-28_11-32-32.jpg unnamed.jpg