Мереф'янська територіальна громада

Харківська область, Харківський район

05.09.2023 16:46

ЦНАП святкує четверту річницю з дня відкриття

default-for-import.jpg

🔰Ще одна важлива подія є сьогодні у житті мешканців Мереф’янської громади – 4 річниця відкриття Центру надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП). З цієї нагоди міський голова Веніамін СІТОВ відзначив подяками його працівників.

🔰Послуги, які надаються сьогодні у Центрі включають в себе 289 адміністративних, соціальних та пенсійних. Щодня їх отримують близько 200 громадянам. До ЦНАПу звертаються не тільки мешканці громади а і внутрішньо переміщені особи (далі – ВПО), мешканці Харкова та області. Тут оформлюється статус і допомога ВПО, приймаються заявки на компенсацію комунальних послуг власникам житла, які розмістили ВПО, надається інформація про пошкоджене майно через Державний портал «Дія».

🔰Також тут здійснюють прийом громадян територіальні відділення Пенсійного фонду України, Центру зайнятості, послуги Бюро технічної інвентаризації, територіальний відділ РАЦС, відділ військового обліку та цивільного захисту, здійснюється прийом документів для соціальних послуг для населення засобами ПК «Соціальна громада», надаються паспортні послуги, впроваджуються послуги МВС. А також найбільш популярною є комплексна послуга «єМалятко» та послуги ДРАЦС.

🔰Центр надання адміністративних послуг Мереф’янської громади за поданням Міністерства цифрової трансформації України та Департаменту цифрової трансформації Харківської обласної військової адміністрації став першим Дія Центром у Харківській області.

 

1.jpg 10.jpg 12.jpg 14.jpg 17.jpg 19.jpg 3.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg